Zhu Yin について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Lv Hai-Peng について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Dai Wei-Dong について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Tan Jun-Feng について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Zhang Yue について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Yu Fang-Lin について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Yu Fang-Lin について
School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang GongShang University, Hangzhou 310018, China について
Shao Chen-Yang について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Shao Chen-Yang について
Graduate School of Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Peng Qun-Hua について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Lin Zhi について
Key Laboratory of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310008, China について
Separation and Purification Technology について
ウーロン茶 について
フレーバー について
化学組成 について
GC-MS分析 について
ガスクロマトグラフィー について
飛行時間法 について
質量スペクトル について
同定 について
官能検査 について
多変量解析 について
相関 について
二次元ガスクロマトグラフィー について
Xihu Longjing tea について
Aroma について
GC×GC-TOFMS について
SDE について
Aroma quality discrimination について
アルカロイドし好飲料 について
食品の化学・栄養価 について
有機化合物の物理分析 について
包括的2次元ガスクロマトグラフィー について
飛行時間質量分析 について
蒸留 について
茶 について
芳香成分 について