Steyaert Iline について
Fibre and Colouration Technology Research Group, Department of Textiles, Ghent University (UGent), Technologiepark 907, 9052 Ghent, Belgium について
Steyaert Iline について
Research Unit of Physical Chemistry and Polymer Science, Department of Materials and Chemistry, Vrije Universiteit Brussel (VUB), Pleinlaan 2, 1050 Brussels, Belgium について
Rahier Hubert について
Research Unit of Physical Chemistry and Polymer Science, Department of Materials and Chemistry, Vrije Universiteit Brussel (VUB), Pleinlaan 2, 1050 Brussels, Belgium について
Van Vlierberghe Sandra について
Polymer Chemistry and Biomaterials Group, Department of Organic and Macromolecular Chemistry, Ghent University (UGent), Krijgslaan 281 (S4), 9000 Ghent, Belgium について
Van Vlierberghe Sandra について
Brussels Photonics Team, Department of Applied Physics and Photonics, Vrije Universiteit Brussel (VUB), Pleinlaan 2, 1050 Brussels, Belgium について
Olijve Jos について
Rousselot Expertise Center, Meulestedekaai 81, 9000 Ghent, Belgium について
De Clerck Karen について
Fibre and Colouration Technology Research Group, Department of Textiles, Ghent University (UGent), Technologiepark 907, 9052 Ghent, Belgium について
Food Hydrocolloids について
ゼラチン について
ナノファイバ について
三重螺旋 について
可溶性 について
表面積 について
多孔性 について
利用 について
製品開発 について
ゲル化 について
エレクトロスピニング について
比表面積 について
示差走査熱量測定 について
比率 について
レオロジー について
弾性係数 について
吸湿性 について
非晶質 について
溶解性 について
ナノ繊維 について
バイオメディカル応用 について
食品開発 について
モジュラス について
弾性率 について
Gelatin について
Nanofiber について
Electrospinning について
Cold-water-soluble について
Cold-gelling について
Modulated temperature differential scanning calorimetry について
食品の品質 について
繊維物性一般 について
高分子固体の構造と形態学 について
ゼラチン について
ナノファイバー について
三重螺旋 について
冷水 について
溶解性 について
分析 について