Zou Yuan について
Food Protein Research and Development Center, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Wan Zhili について
Food Protein Research and Development Center, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Guo Jian について
Food Protein Research and Development Center, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Wang Jinmei について
Food Protein Research and Development Center, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Yin Shouwei について
Food Protein Research and Development Center, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Yang Xiaoquan について
Food Protein Research and Development Center, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Yang Xiaoquan について
Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China について
Food Hydrocolloids について
等温線 について
吸着 について
レオロジー について
ナノ粒子 について
歪軟化 について
被覆率 について
界面 について
再編成 について
ゼイン について
歪硬化 について
水素結合 について
小分子 について
疎水性 について
表面圧 について
粒子間力 について
ゼイン について
タンニン酸 について
膨張特性 について
Langmuir等温線 について
Lissajousプロット について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
タンニン酸 について
流体 について
界面 について
疎水性 について
蛋白質 について
ナノ粒子 について
集合 について