Huang Tao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China について
Tu Zong-cai について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China について
Tu Zong-cai について
Key Laboratory of Functional Small Organic Molecule, Ministry of Education and College of Life Science, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Wang Hui について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China について
Shangguan Xinchen について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China について
Shangguan Xinchen について
College of Food Science, Jiangxi Agricultural University, Nanchang, Jiangxi 330045, China について
Shangguan Xinchen について
Food and Drug Administration of Jiangxi Province, Nanchang, Jiangxi 330029, China について
Zhang Lu について
Key Laboratory of Functional Small Organic Molecule, Ministry of Education and College of Life Science, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Niu Peipei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China について
Sha Xiao-mei について
Key Laboratory of Functional Small Organic Molecule, Ministry of Education and College of Life Science, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Colloids and Surfaces. A. Physicochemical and Engineering Aspects について
界面張力 について
ゼラチン について
粘弾性 について
前処理 について
卵白 について
起泡 について
生体高分子 について
混合比 について
界面 について
気泡 について
発泡体 について
レオロジー挙動 について
泡安定性 について
界面特性 について
亜臨界水 について
卵白蛋白質 について
亜臨界水 について
魚はゼラチンをスケール について
泡特性 について
界面特性 について
液-気界面 について
亜臨界水 について
前処理 について
魚鱗 について
ゼラチン について
卵白 について
蛋白質 について
泡 について
促進 について