Li Xiaoxi について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch and Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
He Ying について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch and Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Huang Chen について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch and Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zhu Jie について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch and Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Lin Amy Hui-Mei について
Bi-State School of Food Science, University of Idaho & Washington State University, 875 Perimeter Dr. MS2312, Moscow, ID 83844-2312, USA について
Chen Ling について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch and Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch and Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Food Control について
分子間相互作用 について
包装材料 について
澱粉 について
澱粉エステル について
凝集 について
コンパクト性 について
置換率 について
膜構造 について
完全性 について
可塑剤 について
マイクロ波加熱 について
結晶構造 について
マイクロ波 について
エステル化 について
構造変化 について
可塑剤マイグレーション について
澱粉エステル膜 について
澱粉esterification について
構造変化 について
マイクロ波安全性 について
分解性パッケージ について
食品包装 について
エステル化 について
澱粉 について
膜構造 について
マイクロ波加熱 について
包装材料 について
食品 について
可塑剤 について
移行 について
阻害 について