Kang Da-cheng について
Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China について
Gao Xue-qin について
Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou, Henan 450011, China について
Ge Qing-feng について
Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China について
Zhou Guang-hong について
Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China について
Zhang Wan-gang について
Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China について
Ultrasonics Sonochemistry について
SDS-PAGE について
牛肉 について
デスミン について
剪断力 について
タンパク質分解 について
柔軟性 について
トロポニンT について
塩水 について
超音波 について
ミオシン について
透過型電子顕微鏡 について
保水性 について
塩漬 について
筋原線維 について
テンダネス について
超音波 について
保水能 について
柔らかさ について
ウェスタンブロット について
筋原線維フラグメンテーション指数 について
膜流,液滴,気泡,キャビテーション について
食品蛋白質 について
蛋白質分解 について
修飾 について
硬化 について
牛 について
水 について
分布 について
超音波 について