Gao Xue-qin について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China について
Gao Xue-qin について
Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou, 450011, China について
Hao Xiu-zhen について
Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou, 450011, China について
Xiong Guo-yuan について
Animal Husbandry and Veterinary Institute, Anhui Academy Agricultural Science, Hefei 230031, China について
Ge Qing-feng について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China について
Ge Qing-feng について
Yangzhou University, Yangzhou, 225127, China について
Zhang Wan-gang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China について
Zhou Guang-hong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China について
Yue Xiao-yu について
Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou, 450011, China について
Food and Bioproducts Processing について
ゲル について
水分 について
分子間相互作用 について
食肉タンパク質 について
大豆タンパク質 について
SDS-PAGE について
保水性 について
粒径 について
疎水性 について
レオロジー について
水素結合 について
Raman分光法 について
可溶性 について
溶解性 について
ゲル強度 について
分離大豆蛋白質 について
塩可溶性食肉蛋白質 について
カラジーナン について
大豆蛋白質は単離 について
レオロジー について
ゲル強度 について
シネレシス について
原乳の品質と処理 について
果実とその加工品 について
食品蛋白質 について
カラジーナン について
大豆蛋白質分離物 について
塩 について
可溶性 について
食肉蛋白質 について
相互作用 について