Maran J. Prakash について
Department of Food Technology, Kongu Engineering College, Perundurai, Erode, Tamil Nadu, India について
Priya B. について
Department of Food Process Engineering, SRM University, SRM Nagar, Kattankulathur, Chennai, Tamil Nadu 603203, India について
Al-Dhabi Naif Abdullah について
Department of Botany and Microbiology, Addiriyah Chair for Environmental Studies, College of Science, King Saud University, Riyadh 11451, Saudi Arabia について
Ponmurugan K. について
Department of Botany and Microbiology, Addiriyah Chair for Environmental Studies, College of Science, King Saud University, Riyadh 11451, Saudi Arabia について
Moorthy I. Ganesh について
Centre for Research, Bioprocess and Downstream Processing Laboratory, Department of Biotechnology, Kamaraj College of Engineering and Technology, Virudhunagar, Tamil Nadu 626 001, India について
Sivarajasekar N. について
Department of Biotechnology, Kumaraguru College of Technology, Coimbatore, Tamil Nadu 641049, India について
Ultrasonics Sonochemistry について
超音波 について
実験計画法 について
回帰分析 について
ペクチン について
プロセス変数 について
産業廃棄物 について
廃棄物 について
最適化 について
電力 について
応答曲面法 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
ヒドロキシ酸 について
ポリカルボン酸 について
抽出時間 について
バルビシアナバナナ(Musa balbisiana)は廃棄物 について
ペクチン について
超音波 について
Optimization について
植物の生化学 について
Musa について
産業廃棄物 について
超音波 について
支援 について
クエン酸 について
ペクチン について