Liang Pei について
Key Laboratory of Food Sciences and Safety, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China. liangpei0108@126.com について
Liang Pei について
Sensory Cognition and Design Institute, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China. liangpei0108@126.com について
Biswas Prabir について
Department of Chemical Sciences, Eco-friendly Applied Materials Laboratory, Materials Science Centre, Indian Institute of Science Education & Research, Mohanpur Campus, Kolkata, 741246, India について
Vinnakota Sumanjani について
Department of Chemical Sciences, Eco-friendly Applied Materials Laboratory, Materials Science Centre, Indian Institute of Science Education & Research, Mohanpur Campus, Kolkata, 741246, India について
Key Laboratory of Food Sciences and Safety, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China について
Chen Mengling について
Key Laboratory of Food Sciences and Safety, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China について
Quan Ying について
Key Laboratory of Food Sciences and Safety, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China について
Zhan Yuehua について
Key Laboratory of Food Sciences and Safety, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China について
Zhang Genhua について
Key Laboratory of Food Sciences and Safety, Changshu Institute of Technology, Jiangsu, 215500, P. R. China. zgh@cslg.edu.cn について
Roy Soumyajit について
Department of Chemical Sciences, Eco-friendly Applied Materials Laboratory, Materials Science Centre, Indian Institute of Science Education & Research, Mohanpur Campus, Kolkata, 741246, India. roy.soumyajit@gmail.com について
Journal of Sensory Studies について
インド について
消費者行動 について
感受性 について
中華人民共和国 について
食品 について
視覚 について
ボランティア について
消費者 について
人間 について
不変性 について
培養 について
甘味 について
神経科学 について
被験者 について
中国人 について
食品の品質 について
アジア について
文化 について
味 について
視覚 について
不変 について
インド について
中国 について