Liu Fuguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Liu Fuguo について
Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, Amherst, MA 01003, USA について
Ma Cuicui について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
McClements David Julian について
Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, Amherst, MA 01003, USA について
McClements David Julian について
Department of Biochemistry, Faculty of Science and Production of Bioproducts for Industrial Applications Research Group, P.O. Box 80203, Jeddah, 21589, Saudi Arabia について
Gao Yanxiang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Food Hydrocolloids について
共有結合 について
複合体 について
多価フェノール について
熱安定性 について
移植片 について
相互作用 について
水溶液 について
ナノ粒子 について
キャラクタリゼーション について
ゼイン について
物理化学的性質 について
抗酸化活性 について
抱合体 について
比較研究 について
非共有結合 について
ゼイン について
ポリフェノール について
相互作用 について
複合体 について
物理化学的性質 について
食品蛋白質 について
食品の化学・栄養価 について
エタノール について
水溶液 について
ゼイン について
ポリフェノール について
共有 について
非共有結合 について
相互作用 について
研究 について