van Leusden P. について
Physics and Physical Chemistry of Foods Group, Department of Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708 WG, Wageningen, The Netherlands について
den Hartog G.J.M. について
Department of Pharmacology and Toxicology, Maastricht University, PO Box 616, 6200 MD, Maastricht, The Netherlands について
Bast A. について
Department of Pharmacology and Toxicology, Maastricht University, PO Box 616, 6200 MD, Maastricht, The Netherlands について
Postema M. について
LE STUDIUM Loire Valley Institute for Advanced Studies, 1 Rue Dupanloup, 45000, Orleans, France について
Postema M. について
INSERM Research Unit U930: Imaging and Brain, UFR Medecine, 10 Boulevard Tonnelle, 37032, Tours, France について
Postema M. について
School of Electrical and Information Engineering, Chamber of Mines Building, University of the Witwatersrand, 1 Jan Smuts Avenue, Braamfontein, Johannesburg, 2050, South Africa について
van der Linden E. について
Physics and Physical Chemistry of Foods Group, Department of Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708 WG, Wageningen, The Netherlands について
Sagis L.M.C. について
Physics and Physical Chemistry of Foods Group, Department of Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708 WG, Wageningen, The Netherlands について
Food Hydrocolloids について
プローブ について
斥力 について
タンパク質 について
ゲル化 について
粒状材 について
膨潤 について
アルギン酸 について
乳化 について
微粒子 について
ネットワーク について
カルシウム について
液滴 について
塩濃度 について
アルギナート について
透過性 について
アルギン酸ビーズ について
Permeability について
Microbeads について
Debye長 について
塩濃度 について
澱粉以外の多糖類 について
食品の品質 について
アルギン酸 について
マイクロビーズ について
プローブ について
分子 について
透過 について
塩 について