Zhang Lu について
School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou City, Jiangsu 215123, PR China について
Zhang Lu について
Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Chen Xiao Dong について
School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou City, Jiangsu 215123, PR China について
Chen Xiao Dong について
Department of Chemical and Biochemical Engineering, College of Chemistry and Chemical Engineering, Xiamen University, Xiamen City, Fujian 361005, PR China について
Boom Remko M. について
Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Schutyser Maarten A.I. について
Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Food Chemistry について
地殻 について
小麦粉 について
ガラクトシダーゼ について
不活性化 について
β-ガラクトシダーゼ について
酵素活性度 について
酵素 について
感受性 について
熱安定性 について
含水量 について
速度論 について
製パン について
動力学モデル について
酵素不活性化 について
熱不活性化 について
β-ガラクトシダーゼ について
酵素の不活性化 について
動力学モデル について
乾燥 について
パンベーキング について
酵素一般 について
パン焼成 について
β-ガラクトシダーゼ について
熱不活性化 について
動力学 について