Guo Baojian について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Key Laboratory of Plant Functional Genomics of the Ministry of Education, Barley Research Institution of Yangzhou University, Yangzhou University について
Lin Shen について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Key Laboratory of Plant Functional Genomics of the Ministry of Education, Barley Research Institution of Yangzhou University, Yangzhou University について
Lv Chao について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Key Laboratory of Plant Functional Genomics of the Ministry of Education, Barley Research Institution of Yangzhou University, Yangzhou University について
Zhang Xinzhong について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Key Laboratory of Plant Functional Genomics of the Ministry of Education, Barley Research Institution of Yangzhou University, Yangzhou University について
Xu Rugen について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Key Laboratory of Plant Functional Genomics of the Ministry of Education, Barley Research Institution of Yangzhou University, Yangzhou University について
Fenzi Zhiwu Yuzhong について
品種 について
プロラミン について
移動度 について
SDS-PAGE について
グリアジン について
電気泳動 について
遺伝 について
オオムギ について
タンパク質 について
ゲル電気泳動 について
遺伝多様性 について
総蛋白 について
オオムギ粒 について
Barley について
Grain protein content について
Hordein content について
SDS-PAGE について
穀類とその製品一般 について
オオムギ穀粒 について
蛋白質含有量 について
グリアジン について
含有量 について
差異 について
研究 について