Xu Youqiang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Xu Youqiang について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Sun Baoguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Sun Baoguo について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Fan Guangsen について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Fan Guangsen について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Teng Chao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Teng Chao について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Xiong Ke について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Xiong Ke について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Zhu Yunping について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Zhu Yunping について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Li Jinlong について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Li Jinlong について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Li Xiuting について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Li Xiuting について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Journal of the Institute of Brewing について
ビール醸造 について
基質 について
中華人民共和国 について
微生物 について
糖化 について
蒸留酒 について
製品品質 について
市場占拠率 について
結晶粒 について
醸造 について
発酵 について
中国酒 について
微生物多様性 について
中国Baijiu について
強いフレーバ中国精神 について
微生物 について
ビール醸造工程 について
酒類一般 について
フレーバ について
中国 について
蒸留酒 について
醸造 について
微生物多様性 について
レビュー について