Tajima Ryoko について
Department of Nutrition and Food Science, Graduate School of Humanities and Sciences, Ochanomizu University, Tokyo, Japan について
Yachi Yoko について
Department of Nutrition, Faculty of Health Care Science, Chiba Prefectural University of Health Sciences, Chiba, Japan について
Tanaka Yasuhiro について
Tanaka Women’s Clinic, Tokyo, Japan について
Kawasaki Yui Anasako について
Department of Nutrition and Food Science, Graduate School of Humanities and Sciences, Ochanomizu University, Tokyo, Japan について
Nishibata Izumi について
Kawasaki City College of Nursing, Kanagawa, Japan について
Hirose Ayumi Sugawara について
Department of Child Studies, Faculty of Human Welfare, Seigakuin University, Saitama, Japan について
Horikawa Chika について
Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Life Studies, University of Niigata Prefecture, Niigata, Japan について
Kodama Satoru について
Department of Laboratory Medicine and Clinical Epidemiology for Prevention of Noncommunicable Diseases, Niigata University Faculty of Medicine, Niigata, Japan について
Iida Kaoruko について
Department of Nutrition and Food Science, Graduate School of Humanities and Sciences, Ochanomizu University, Tokyo, Japan について
Sone Hirohito について
Department of Internal Medicine, Niigata University Faculty of Medicine, Niigata, Japan について
Diabetes / Metabolism Research and Reviews について
女性 について
糖尿病 について
ぶどう糖負荷 について
産次 について
罹患率 について
妊娠 について
妊婦 について
ボディマスインデックス について
体重増加 について
摂取量 について
オッズ比 について
耐糖能 について
耐糖能障害 について
低体重 について
日本人 について
炭水化物摂取 について
妊娠糖尿病 について
グルコースへの挑戦試験 について
多量栄養素置換モデル について
低体重 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
婦人科疾患,妊産婦の疾患 について
妊娠初期 について
炭水化物 について
日本人 について
妊婦 について
グルコース負荷試験 について
逆相関 について