Nouri Marjan について
Bioprocessing and Biodetection Laboratory, Department of Food Science, Engineering and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Campus of Agriculture and Natural Resource, University of Tehran, P.O. Box 4111, Karaj 31587-77871, Iran について
Khodaiyan Faramarz について
Bioprocessing and Biodetection Laboratory, Department of Food Science, Engineering and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Campus of Agriculture and Natural Resource, University of Tehran, P.O. Box 4111, Karaj 31587-77871, Iran について
Razavi Seyed Hadi について
Department of Food Science, Engineering and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Campus of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Iran について
Mousavi Mohammad について
Department of Food Science, Engineering and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Campus of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Iran について
Food Hydrocolloids について
ペルシア湾 について
マイクロ波 について
脱アセチル について
科学者 について
廃棄物 について
分子量 について
キトサン について
継続時間 について
応答曲面法 について
反応時間 について
インド について
水溶性 について
照射時間 について
機能性 について
可食性 について
キトサン について
分子量 について
脱アセチル化の程度 について
応答表面方法論(RSM) について
澱粉以外の多糖類 について
食品の化学・栄養価 について
食品の品質 について
応答曲面法 について
ペルシャ湾 について
エビ について
廃棄物 について
キトサン について