Wang Meng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University について
Liang Lingling について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University について
Zhao Jian について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University について
Zhao Mengyao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University について
Xie Jianchun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University について
Shipin yu Fajiao Gongye について
豚肉 について
Maillard反応 について
極性 について
保持指数 について
GC-MS分析 について
アルデヒド について
蒸留 について
脂肪族アルデヒド について
脂肪族化合物 について
チオール について
脂質酸化 について
boiling pork について
simultaneous distillation and solvent extraction について
gas chromatography and olfactometry について
odor-active compounds について
meat flavor について
食品の分析 について
チーズ について
有機化合物の各種分析 について
食品添加剤 について
1-オクテン-3-オール について
(E)-2-ノネナール について
(E)-2-ヘプテナール について
メタンチオール について
蒸留 について
抽出法 について
豚肉 について
フレーバー について
分析 について