Liu Fuguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Liu Fuguo について
Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, Amherst, MA 01003, USA について
Ma Cuicui について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Zhang Ruojie について
Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, Amherst, MA 01003, USA について
Gao Yanxiang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Julian McClements David について
Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, Amherst, MA 01003, USA について
Food Chemistry について
多価フェノール について
液滴径 について
液滴 について
界面 について
フロキュレーション について
消化 について
疎水性 について
サプリメント について
乳濁液 について
凝集 について
乳化剤 について
カロチノイド について
バイオアクセシビリティ について
カロテン について
ポリフェノール蛋白質炭水化物抱合体 について
ナノエマルション について
物理化学的性質 について
in vitro消化 について
共焦点レーザ走査顕微鏡法 について
ビタミンA について
液-液界面 について
界面 について
工学 について
β-カロチン について
乳濁液 について
ポリフェノール について
蛋白質 について
炭水化物 について
抱合体 について
脂質 について
液滴 について