Deng Shasha について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences について
Wu Jijun について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences について
Liu Zhongyi について
College of Chemical Engineering, Xiangtan University について
Yu Yuanshan について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences について
Xu Yujuan について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences について
Shipin Kexue について
アルコール について
前処理 について
果汁 について
加熱殺菌 について
殺菌 について
有機酸 について
果実酒 について
発酵 について
乳酸菌 について
発酵液 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
第二アルコール について
ヒドロキシ酸 について
ラクトン について
水溶性ビタミン について
ポリオール について
抗酸化活性 について
高級アルコール について
dimethyl dicarbonate について
pasteurization について
Citrus reticulata cv. Chachiensis fruit wine について
fermentation characteristics について
non-thermal sterilization について
野菜とその加工品 について
果実とその加工品 について
アスコルビン酸 について
茶 について
枝 について
果実 について
発酵 について
前処理 について
研究 について