Yang Ling について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (Germplasm Resources Utilization), Ministry of Agriculture, Research Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Cong Peihua について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (Germplasm Resources Utilization), Ministry of Agriculture, Research Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Wang Qiang について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (Germplasm Resources Utilization), Ministry of Agriculture, Research Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Kang Guodong について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (Germplasm Resources Utilization), Ministry of Agriculture, Research Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Guoshu Xuebao について
果皮 について
規則度 について
咀嚼性 について
リンゴ について
果肉 について
品種 について
弾性係数 について
弾性 について
硬度 について
穿刺 について
粘着性 について
テクスチャ について
果肉硬度 について
相関分析 について
果実品質 について
Apple varieties について
Storage について
Flesh について
TPA test について
Puncture test について
Texture parameters について
リンゴ について
品種 について
貯蔵 について
過程 について
果実 について
組織 について
研究 について