Granato Daniel について
Department of Food Engineering, State University of Ponta Grossa, Av. General Carlos Cavalcanti, 4748, 84030-900, Ponta Grossa, Brazil について
Granato Daniel について
RIKILT - Institute of Food Safety, Wageningen University and Research Centre, P.O. Box 230, 6700 AE, Wageningen, Netherlands について
Granato Daniel について
Food Quality and Design Group, Wageningen University and Research Centre, P. O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, Netherlands について
Magalhaes Carrapeiro Mariana de について
Department of Nutrition, University Center Estacio do Ceara, R. Eliseu Uchoa Beco, 600, 60810-270, Fortaleza, Brazil について
Fogliano Vincenzo について
Food Quality and Design Group, Wageningen University and Research Centre, P. O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, Netherlands について
van Ruth Saskia M. について
RIKILT - Institute of Food Safety, Wageningen University and Research Centre, P.O. Box 230, 6700 AE, Wageningen, Netherlands について
van Ruth Saskia M. について
Food Quality and Design Group, Wageningen University and Research Centre, P. O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, Netherlands について
Trends in Food Science & Technology について
ぶどうジュース について
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