Qiao Dongling について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Qiao Dongling について
Glyn O. Philips Hydrocolloid Research Centre at HUT, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Qiao Dongling について
Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Xie Fengwei について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Zhang Binjia について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Zou Wei について
Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Zhao Siming について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Niu Meng について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Cheng Qian について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Jiang Fatang について
Glyn O. Philips Hydrocolloid Research Centre at HUT, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Zhu Jie について
College of Chemistry and Environmental Engineering, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Zhu Jie について
Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Food Hydrocolloids について
不均一性 について
アクセシビリティ について
顆粒 について
加工時間 について
膨潤 について
微結晶 について
熱安定性 について
消化 について
澱粉 について
細孔 について
消化性 について
超分子構造 について
構造変化 について
消化率 について
マルチスケール について
マルチスケール について
超分子構造 について
理解 について
ワキシー澱粉 について
消化率 について