Li Hongyan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing 100048, China について
Li Hongyan について
The University of Queensland, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, Brisbane 4072, QLD, Australia について
Wen Yangyang について
State Key Laboratory of Heavy Oil Processing, Institute of New Energy, China University of Petroleum (Beijing), Beijing 102249, China について
Wang Jing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing 100048, China について
Sun Baoguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing 100048, China について
Food Hydrocolloids について
分子構造 について
品種 について
構造特性 について
分子サイズ について
炊飯 について
熱力学 について
調理 について
速度論 について
澱粉 について
浸出 について
アミロース について
米飯 について
アミロース含量 について
鎖長分布 について
熱力学的効果 について
炊飯 について
浸出 について
澱粉 について
分子構造 について
熱力学的効果 について
速度論 について