Zhang Huiling について
College of Forestry, Henan University of Science and Technology, Luoyang, P.R. China について
Zhang Huiling について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HAU), Ministry of Education, National Centre for Vegetable Improvement (Central China), Huazhong Agricultural University, Wuhan, P.R. China について
Hou Juan について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HAU), Ministry of Education, National Centre for Vegetable Improvement (Central China), Huazhong Agricultural University, Wuhan, P.R. China について
Liu Jun について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HAU), Ministry of Education, National Centre for Vegetable Improvement (Central China), Huazhong Agricultural University, Wuhan, P.R. China について
Zhang Juping について
College of Forestry, Henan University of Science and Technology, Luoyang, P.R. China について
Song Botao について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HAU), Ministry of Education, National Centre for Vegetable Improvement (Central China), Huazhong Agricultural University, Wuhan, P.R. China について
Xie Conghua について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HAU), Ministry of Education, National Centre for Vegetable Improvement (Central China), Huazhong Agricultural University, Wuhan, P.R. China について
Starch について
アミラーゼ について
還元糖 について
代謝経路 について
解糖 について
ジャガイモ について
α-アミラーゼ について
遺伝子 について
塊茎 について
嫌気性 について
甘味 について
β-アミラーゼ について
生合成 について
品質 について
澱粉 について
デンプン分解 について
CIS寒冷誘導甘味 について
鍵酵素 について
ジャガイモ について
澱粉分解 について
澱粉合成 について
ジャガイモ について
誘導 について
甘味 について
過程 について
澱粉 について
代謝経路 について
役割 について