Okada Chika について
Public Health, Department of Social Medicine, Graduate School of Medicine, Osaka University, Suita, Osaka, Japan について
Iso Hiroyasu について
Public Health, Department of Social Medicine, Graduate School of Medicine, Osaka University, Suita, Osaka, Japan について
Ishihara Junko について
Graduate School of Nutritional Sciences, Sagami Women’s University, Sagamihara, Kanagawa, Japan について
Ishihara Junko について
Epidemiology and Prevention Group, Research Center for Cancer Prevention and Screening, National Cancer Center, Tokyo, Japan について
Maruyama Koutatsu について
Department of Public Health, Juntendo University Graduate School of Medicine, Tokyo, Japan について
Sawada Norie について
Epidemiology and Prevention Group, Research Center for Cancer Prevention and Screening, National Cancer Center, Tokyo, Japan について
Tsugane Shoichiro について
Epidemiology and Prevention Group, Research Center for Cancer Prevention and Screening, National Cancer Center, Tokyo, Japan について
Journal of Epidemiology (Web) について
食物摂取頻度調査 について
妥当性 について
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Diet について
Food frequency questionnaire について
Amino acid intake について
Validity について
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栄養調査 について
試験 について
自己 について
食事摂取頻度調査 について
妥当性 について
アミノ酸 について
評価 について