Zhang Siyu について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Zhang Chaoyang について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Qiao Yan について
College of Life Science, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Xing Lujuan について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Kang Dacheng について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Khan Iftikhar Ali について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Huang Ming について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Zhou Guanghong について
Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
貯蔵安定性 について
遊離アミノ酸 について
水分活性 について
品質 について
SDS-PAGE について
ベーコン について
タンパク質 について
タンパク質分解 について
カルボニル基 について
テクスチャ について
テクスチャープロフィール分析 について
筋原線維蛋白質 について
生肉 について
官能特性 について
抗酸化活性 について
広東語ベーコン について
Flavorzyme について
Proteolysis について
抗酸化活性 について
テクスチャ について
感覚品質 について
食品の化学・栄養価 について
肉製品 について
食品蛋白質 について
ベーコン について
蛋白質分解 について
抗酸化活性 について
官能的品質 について