Ahmad Tanbir について
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Malaysia について
Ahmad Tanbir について
Central Institute of Post-Harvest Engineering & Technology, Ludhiana, India について
Ismail Amin について
Faculty of Medicine and Health Sciences, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia について
Ismail Amin について
Halal Products Research Institute, Putra Infoport, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia について
Ahmad Siti Aqlima について
Faculty of Biotechnology and Molecular Science, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia について
Khalil Khalilah A. について
Department of Biology, Faculty of Applied Sciences, Universiti Teknologi MARA, 40450 Shah Alam, Selangor, Malaysia について
Kumar Yogesh について
Central Institute of Post-Harvest Engineering & Technology, Ludhiana, India について
Adeyemi Kazeem D. について
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Malaysia について
Adeyemi Kazeem D. について
Department of Animal Production, University of Ilorin, Ilorin, Nigeria について
Sazili Awis Q. について
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Malaysia について
Sazili Awis Q. について
Halal Products Research Institute, Putra Infoport, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia について
Sazili Awis Q. について
Laboratory of Animal Production, Institute of Tropical Agriculture, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia について
Food Hydrocolloids について
ブロメライン について
プロセス変数 について
品質特性 について
加工時間 について
膨潤 について
ペプシン について
分子量分布 について
コラーゲン について
前処理 について
酵素 について
アルカリ処理 について
パパイン について
可溶化 について
ゼラチン について
ゲル強度 について
ゼラチン について
抽出 について
ゼラチン品質 について
酵素 について
内因性プロテアーゼ について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
酵素 について
ゼラチン について
収率 について
プロセス変数 について
役割 について
レビュー について