Kowalska Malgorzata について
Faculty of Material Science, Technology and Design, Department of Chemistry, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities, Radom, Poland について
Wozniak Magdalena について
Faculty of Material Science, Technology and Design, Department of Chemistry, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities, Radom, Poland について
Wozniak Magdalena について
Faculty of Economics and Legal Sciences, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities, Radom, Poland について
Kasparkova Vera について
Department of Fat, Surfactant and Cosmetic Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Zlin, Czech Republic について
Kasparkova Vera について
Polymer Centre, Facuty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Zlin, Czech Republic について
Pindakova Lucie について
Department of Fat, Surfactant and Cosmetic Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Zlin, Czech Republic について
Zbikowska Anna について
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (SGGW), Warsaw, Poland について
Journal of Food Processing and Preservation について
超音波 について
粒度分布 について
化粧品 について
食品 について
粒径 について
エステル交換 について
乳濁液 について
増粘剤 について
乳化 について
乳化剤 について
超音波応用 について
製薬業 について
ソニケーション について
平均粒子径 について
マトン について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
野菜とその加工品 について
乳製品 について
酵素的エステル交換 について
脂肪 について
エマルション について
粒径 について
分布 について
超音波処理 について