Cai Luyun について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou, China について
Leng Liping について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou, China について
Cao Ailing について
Department of animal and plant inspection and quarantine, Xiaoshan Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau, Hangzhou, China について
Cheng Xuanru について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou, China について
Li Jianrong について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou, China について
Journal of Food Safety について
乳酸菌 について
魚肉 について
精油 について
レモン について
品質 について
キトサン について
保存料 について
被覆 について
品質変化 について
シェルフライフ について
タンパク質 について
Pseudomonas について
低温菌 について
官能特性 について
切り身 について
果実とその加工品 について
食品の変質 について
食品添加剤 について
精油,香料 について
滅菌法 について
ソウギョ について
切身 について
微生物学 について
品質変化 について
キトサン について
油 について
複合体 について