Chen Wenbo について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Chen Wenbo について
College of Staple Food Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Institute of Food Science and Technology, Harbin, People’s Republic of China について
Hu Honghai について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Hu Honghai について
College of Staple Food Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Institute of Food Science and Technology, Harbin, People’s Republic of China について
Zhang Chunjiang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Zhang Chunjiang について
College of Staple Food Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Institute of Food Science and Technology, Harbin, People’s Republic of China について
Huang Feng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Huang Feng について
College of Staple Food Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Institute of Food Science and Technology, Harbin, People’s Republic of China について
Zhang Dequan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Zhang Hong について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Zhang Hong について
College of Staple Food Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Institute of Food Science and Technology, Harbin, People’s Republic of China について
BMC Microbiology (Web) について
Pseudomonas について
豚肉 について
バイオマス について
β-ガラクトシダーゼ について
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電場 について
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食品 について
寒天 について
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Pseudomonas について
適応応答 について