Andeta A.F. について
KU Leuven, Technology Cluster Bioengineering Technology, Geel, Belgium について
Andeta A.F. について
KU Leuven, Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), Leuven, Belgium について
Andeta A.F. について
Arba Minch University, College of Natural Sciences, Department of Biology, Arba Minch, Ethiopia について
Vandeweyer D. について
KU Leuven, Technology Cluster Bioengineering Technology, Geel, Belgium について
Vandeweyer D. について
KU Leuven, Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), Leuven, Belgium について
Woldesenbet F. について
Ethiopian Biotechnology Institute, Addis Ababa, Ethiopia について
Eshetu F. について
Arba Minch University, College of Natural Sciences, Department of Biology, Arba Minch, Ethiopia について
Hailemicael A. について
Arba Minch University, College of Natural Sciences, Department of Biology, Arba Minch, Ethiopia について
Woldeyes F. について
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Crauwels S. について
KU Leuven, Technology Cluster Bioengineering Technology, Sint-Katelijne-Waver, Belgium について
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Lievens B. について
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Ceusters J. について
KU Leuven, Technology Cluster Bioengineering Technology, Geel, Belgium について
Vancampenhout K. について
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