Yoshikawa Ryouhei について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Yamamoto Hironori について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Yamamoto Hironori について
Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Life, Jin-ai University について
Yamamoto Hironori について
Department of Nephrology, Faculty of Medical Sciences, University of Fukui について
Nakahashi Otoki について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Nakahashi Otoki について
Division of Functional Food Chemistry, Institute for Health Science, Tokushima Bunri University について
Kagawa Tomohiro について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Tajiri Mari について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Nakao Mari について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Fukuda Shiori について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Arai Hidekazu について
Laboratory of Clinical Nutrition and Management, Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, The University of Shizuoka について
Masuda Masashi について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Iwano Masayuki について
Department of Nephrology, Faculty of Medical Sciences, University of Fukui について
Takeda Eiji について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Taketani Yutaka について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School について
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition について
マウス について
CYP24A1 について
抄録等の続きを表示するにはログインが必要です。なお医療系文献の抄録につきましてはアカウント情報にて「医療系文献の抄録等表示の希望」を設定する必要があります。
α-Klotho について
age-related change について
vitamin D metabolism について
inorganic phosphate について
mice について
ビタミンD について
動物の代謝と栄養一般 について
血漿 について
腎 について
CYP27B1 について
CYP24A1 について
遺伝子発現 について
食事 について
リン酸 について
応答性 について
加齢変化 について
マウス について
α-Klotho について