Zhou Jianmin について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
Liu Junfei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
Tang Xiaozhi について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
Journal of Texture Studies について
硬度 について
製パン性 について
生地 について
小麦粉 について
レオロジー について
ホエー について
ネットワーク構造 について
粘弾性 について
微細構造 について
大豆タンパク質 について
品質 について
グルテン について
コムギ について
ベーカリー製品 について
粘着性 について
パン製造品質 について
レオロジー特性 について
大豆蛋白質 について
小麦生地 について
ホエー蛋白質 について
粉製品 について
食品の品質 について
小麦粉 について
パン について
レオロジー特性 について
ホエー について
大豆蛋白質 について