Bovi Graziele G. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Bovi Graziele G. について
Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering, Technical University of Berlin, Germany について
Caleb Oluwafemi J. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Caleb Oluwafemi J. について
Post-harvest and Agro-processing Technologies, Agricultural Research Council (ARC), Infruitec-Nietvoorbij, Stellenbosch, South Africa について
Klaus Eylin について
McAirlaid’s Vliesstoffe GmbH, Berlingerode, Germany について
Tintchev Filip について
McAirlaid’s Vliesstoffe GmbH, Berlingerode, Germany について
Rauh Cornelia について
Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering, Technical University of Berlin, Germany について
Mahajan Pramod V. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Journal of Food Engineering について
凝縮 について
含水量 について
パッド について
重量損失 について
許容限界 について
吸水 について
重量測定 について
速度論 について
湿度 について
ヘキソース について
ケトース について
Weibullモデル について
調整雰囲気包装 について
Fragariax ananassa Duch. について
縮合 について
吸収パッド について
果実とその加工品 について
イチゴ について
包装 について
水分吸収 について
動力学 について