Geng Shanshan について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Wang Shijia について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Zhu Weiwei について
Yangzhou Municipal Center for Disease Control and Prevention, Yangzhou 225002, China について
Xie Chunfeng について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Li Xiaoting について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Wu Jieshu について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Zhu Jianyun について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Jiang Ye について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Yang Xue について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Li Yuan について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Chen Yue について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Wang Xiaoqian について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Meng Yu について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Zhu Mingming について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Huang Cong について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Zhong Caiyun について
Department of Nutrition and Food Safety, School of Public Health, Nanjing Medical University, Nanjing 211166, China について
Toxicology Letters について
保護作用 について
ヒト について
安全性 について
酸化ストレス について
炎症性サイトカイン について
炎症 について
内分泌撹乱物質 について
インスリン抵抗性 について
肥満 について
MAPキナーゼ について
ヘキソース について
アルドース について
フェノール類 について
ジエン について
フェノールエーテル について
エノン について
ジケトン について
アゴニスト について
P38 について
BPA について
インスリン抵抗性 について
MAPK について
クルクミン について
介入 について
酵素生理 について
有機化合物の毒性 について
ビスフェノールA について
クルクミン について
JNK について
P38 について
経路 について
細胞 について
BPA について
誘導 について
インスリン抵抗性 について
減弱 について