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J-GLOBAL ID:201902212355539544   整理番号:19A0490464

生および熱処理牛乳:公衆衛生リスクから栄養品質へ【JST・京大機械翻訳】

Raw and Heat-Treated Milk: From Public Health Risks to Nutritional Quality
著者 (5件):
資料名:
巻:号:ページ: 54  発行年: 2017年 
JST資料番号: U7142A  ISSN: 2306-5710  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 文献レビュー  発行国: スイス (CHE)  言語: 英語 (EN)
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消費者は最近,天然食品製品及び成分に対する嗜好性を示し,その枠組みの中で,生の飲料牛乳の消費におけるそれらの関心が強調されており,栄養的,官能的及び健康上の利点が明らかになっている。しかし,公共の議論は,生乳の直接人消費の実際のリスクと利益について同時に出現した。本論文では,生および熱処理牛乳の微生物学的,栄養的および官能的プロファイルを比較し,その消費の実際のリスクおよび利益を評価した。詳細には,特に病原体の存在に関連する生乳消費の主な微生物学的リスクの最新の概観を提供し,リスク評価モデルの主な出力を報告する。最も一般的に使用されている乳熱処理の重要な側面を紹介した後に,本論文では,牛乳の微生物学的,栄養的および官能的プロファイルに及ぼす影響についても議論する。ラクトース不耐性被験者における生乳消費の主張された保護効果の背後にある科学的証拠への洞察と小児における喘息とアレルギー疾患の発症に対する洞察を提供する。オーム加熱,マイクロ波加熱,高圧処理,パルス電場,超音波および精密ろ過のような新しい乳加工技術の出現も,一般的な熱処理の代替として提示されている。Copyright 2019 The Author(s) All rights reserved. Translated from English into Japanese by JST.【JST・京大機械翻訳】
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, 【Automatic Indexing@JST】
分類 (2件):
分類
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原乳の品質と処理  ,  食品の汚染 
引用文献 (131件):
  • Román, S.; Sánchez-Siles, L.M.; Siegrist, M. The importance of food naturalness for consumers: Results of a systematic review. Trends Food Sci. Technol. 2017, 67, 44-57.
  • GoodMills Innovation. Kampffmeyer Food Innovation Study. 2012. Available online: http://goodmillsinnovation.com/sites/kfi.kampffmeyer.faktor3server.de/files/attachments/1_pi_kfi_cleanlabelstudy_english_final.pdf/ (accessed on 3 September 2017). The Nielsen Company. We Are What We Eat. Healthy Eating Trends around the World. 2015. Available online: https://www.nielsen.com/content/dam/nielsenglobal/eu/nielseninsights/pdfs/Nielsen%20Global%20Health%20and%20Wellness%20Report%20-%20January%202015.pdf (accessed on 3 September 2017). EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ). Scientific Opinion on the Public Health Risks Related to the Consumption of Raw Drinking Milk: Public Health Risks Related to Raw Drinking Milk. EFSA J. 2015, 13, 3940.
  • U.S. Food and Drug Administration. The Dangers of Raw Milk: Unpasteurized Milk Can Pose a Serious Health Risk. Available online: https://www.fda.gov/food/resourcesforyou/consumers/ucm079516.htm (accessed on 3 September 2017). Centers for Disease Control and Prevention. Raw Milk. Available online: https://www.cdc.gov/foodsafety/rawmilk/raw-milk-index.html (accessed on 3 September 2017). European Parliament and the Council of the European Union. Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for on the hygiene of foodstuffs. Off. J. Eur. Union 2004, L 139, 55-205.
  • European Parliament and the Council of the European Union. Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety. Off. J. Eur. Union 2002, L 31, 1-24.
  • European Parliament and the Council of the European Union. Regulation (EC) No 854/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific rules for the organisation of official controls on products of animal origin intended for human consumption. Off. J. Eur. Union 2004, L 139, 206-320.
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