Fukuda-Tatano Shiori について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Fukuda-Tatano Shiori について
Department of Health and Nutrition, Faculty of Nursing and Nutrition, The University of Shimane, Izumo, Shimane, Japan について
Yamamoto Hironori について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Yamamoto Hironori について
Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Life, Jin-ai University, Echizen, Fukui, Japan について
Yamamoto Hironori について
Department of Nephrology, Faculty of Medical Sciences, University of Fukui, Fukui, Japan について
Nakahashi Otoki について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Nakahashi Otoki について
Division of Functional Food Chemistry, Institute for Health Science, Tokushima Bunri University, Tokushima, Tokushima, Japan について
Yoshikawa Ryouhei について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Hayashi Mayu について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Kishimoto Maki について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Imi Yukiko について
Department of Clinical Nutrition and Dietetics, Konan Women’s University, Kobe, Japan について
Yamanaka-Okumura Hisami について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Ohnishi Kohta について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Masuda Masashi について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Taketani Yutaka について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School, Tokushima, Japan について
Calcified Tissue International について
石灰化 について
成長期 について
病因 について
マウス について
ビタミンD について
副作用 について
血漿 について
骨粗鬆症 について
思春期 について
リン酸 について
副甲状腺ホルモン について
離乳 について
ダウンレギュレーション について
週齢 について
過剰摂取 について
ネズミ亜目 について
食事性りん酸塩 について
成長期 について
α-Klotho について
FGF23 について
ビタミンD代謝 について
腎臓 について
動物の代謝と栄養一般 について
泌尿生殖器の基礎医学 について
老化と死 について
成長期 について
食餌 について
リン酸 について
α-Klotho について
発現 について
調節 について