Yi Zhuolin について
College of Pharmacy and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China について
Yi Zhuolin について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Yi Zhuolin について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Jin Yanling について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Jin Yanling について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Xiao Yao について
Analytical and Testing Center, Sichuan University of Science and Engineering, Zigong, China について
Chen Lanchai について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Chen Lanchai について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Chen Lanchai について
Key Laboratory of Bio-Resources and Eco-Environment of Ministry of Education, College of Life Sciences, Sichuan University, Chengdu, China について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Du Anping について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Du Anping について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
He Kaize について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
He Kaize について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Liu Dayu について
College of Pharmacy and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China について
Luo Huibo について
Bioengineering College, Sichuan University of Science and Engineering, Zigong, China について
Fang Yang について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Fang Yang について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Zhao Hai について
College of Pharmacy and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China について
Zhao Hai について
Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, China について
Zhao Hai について
Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu, China について
Frontiers in Microbiology (Web) について
糖化 について
芳香族化合物 について
蒸留酒 について
始動装置 について
芳香成分 について
品質 について
高温 について
発酵 について
コミュニティ について
Penicillium について
酵素 について
Aspergillus について
微生物 について
微生物コンソーシアム について
トランスクリプトーム解析 について
フレーバ生成 について
中国のBaijiu について
メタトランスクリプトミクス について
江-フレーバーDaqu について
糖化 について
高温ステージ について
芳香族化合物の分解 について
代謝と栄養 について
微生物形態学・分類学 について
酵素一般 について
微生物の生態 について
遺伝子発現 について
フレーバー について
酒 について
スターター について
風味 について
段階 について
メタトランスクリプトミクス について