Falsafi Seid Reza について
Faculty of Food Science and Technology, University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Falsafi Seid Reza について
Niksa, Design and Development Company, Avadis Holding Group, 1917734795, Tehran, Iran について
Maghsoudlou Yahya について
Faculty of Food Science and Technology, University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Aalami Mehran について
Faculty of Food Science and Technology, University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Jafari Seid Mahdi について
Faculty of Food Science and Technology, University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Raeisi Mojtaba について
Department of Nutrition, Faculty of Health, Golestan University of Medical Sciences, Iran について
Raeisi Mojtaba について
Cereal Health Research Center, Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran について
Ultrasonics Sonochemistry について
顆粒 について
物理化学 について
結晶度 について
走査電子顕微鏡 について
粘度 について
結晶 について
超音波 について
リン について
消化性 について
モルフォロジー について
in vitro実験 について
糊化 について
難消化性澱粉 について
ソニケーション について
難消化性澱粉4型 について
架橋 について
超音波 について
in vitro消化性 について
グルコース応答 について
その他の音響応用 について
音波 について
調製 について
耐性 について
澱粉 について
形態学 について
消化性 について