Marinopoulou Anna について
Food Process Engineering Laboratory, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Marinopoulou Anna について
Central Research Laboratory for the Physical and Chemical Testing of Foods, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Karageorgiou Vassilis について
Food Process Engineering Laboratory, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Papastergiadis Efthimios について
Central Research Laboratory for the Physical and Chemical Testing of Foods, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Iordanidis Costas について
Food Process Engineering Laboratory, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Dagklis Athanasios について
Food Process Engineering Laboratory, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Raphaelides Stylianos N. について
Food Process Engineering Laboratory, Department of Food Technology, ATEI of Thessaloniki, P.O. Box 141, 57400 Thessaloniki, Greece について
Food and Bioproducts Processing について
X線回折 について
澱粉 について
糊化 について
結晶度 について
包接化合物 について
噴霧乾燥 について
走査電子顕微鏡 について
容積重 について
複合体 について
示差走査熱量測定 について
電子顕微鏡観察 について
脂肪酸 について
熱安定性 について
粒度分布 について
コーンスターチ について
機能性 について
予備糊化(プレゲル)トウモロコシ澱粉 について
噴霧乾燥 について
澱粉包接錯体 について
噴霧乾燥 について
産業 について
食品の乾燥 について
工業 について
規模 について
噴霧乾燥 について
澱粉 について
分子 について
包接錯体 について