Maucieri Carmelo について
Department of Agronomy, Food, Natural Resources, Animals and Environment-DAFNAE, University of Padova, Agripolis Campus, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, Italy について
Maucieri Carmelo について
Institute of Natural Resource Sciences, Zurich University of Applied Sciences, Grueental, 8820 Waedenswil, Switzerland について
Nicoletto Carlo について
Department of Agronomy, Food, Natural Resources, Animals and Environment-DAFNAE, University of Padova, Agripolis Campus, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, Italy について
Schmautz Zala について
Institute of Natural Resource Sciences, Zurich University of Applied Sciences, Grueental, 8820 Waedenswil, Switzerland について
Sambo Paolo について
Department of Agronomy, Food, Natural Resources, Animals and Environment-DAFNAE, University of Padova, Agripolis Campus, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, Italy について
Komives Tamas について
Plant Protection Institute, Hungarian Academy of Sciences, Centre for Agricultural Research, Herman Otto 15, 1022 Budapest, Hungary について
Komives Tamas について
Faculty of Agricultural Science, Esterhazy Karoly University, Matrai ut 36, 3200 Gyongyos, Hungary について
Borin Maurizio について
Department of Agronomy, Food, Natural Resources, Animals and Environment-DAFNAE, University of Padova, Agripolis Campus, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, Italy について
Junge Ranka について
Institute of Natural Resource Sciences, Zurich University of Applied Sciences, Grueental, 8820 Waedenswil, Switzerland について
Agronomy (Web) について
間作 について
有機窒素 について
水耕 について
品質 について
相互作用 について
水温 について
アニオン について
苦味 について
電気伝導率 について
レタス について
培養 について
ヘキソース について
ケトース について
アルドース について
Lactuca について
硝酸イオン について
Lactuca sativa L. について
Cichorium Intybus L. について
Pangasianodon低眼球症 について
栄養膜技術 について
野菜品質 について
歩留り について
野菜とその加工品 について
アクアポリン について
野菜 について
間作 について