Fikry Mohammad について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia について
Fikry Mohammad について
Department of Biosystems and Agricultural Engineering, Faculty of Agriculture, Benha University,13736 Moshtohor, Toukh, Qalyoubia Governorate, Egypt について
Yusof Yus Aniza について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia について
Yusof Yus Aniza について
Laboratory of Halal Services, Halal Products Research Institute, Universiti Putra Malaysia, 43400 Selangor, Malaysia について
Al-Awaadh Alhussein M. について
Department of Agricultural Engineering, King Saud University, P.O. Box 2460, Riyadh 11451, Saudi Arabia について
Rahman Russly Abdul について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science & Technology, University Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia について
Chin Nyuk Ling について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia について
Mousa Esraa について
Department of special food and nutrition, Food Technology Research Institute, Agricultural research center, Giza, Egypt について
Chang Lee Sin について
Department of Food Science, Faculty of Food Science & Technology, University Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia について
Foods (Web) について
再利用 について
生物活性 について
褐変 について
品質特性 について
ナツメヤシ について
コーヒー について
醸造 について
品質 について
生産者 について
粉体 について
最適条件 について
パラメータ について
硬度 について
総フェノール について
官能特性 について
ばい焼 について
パームナツメヤシ種子 について
最適化 について
抗酸化剤 について
総フェノール含量 について
コーヒー様のbre について
植物の生化学 について
精油,香料 について
食品の化学・栄養価 について
脱脂 について
パーム について
ナツメヤシ について
種子 について
コーヒー について
粉末 について
官能特性 について
ばい焼 について