Terauchi Yuki について
Department of Microbial Biotechnology, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan について
Tanaka Takumi について
Department of Microbial Biotechnology, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan について
Mitsuishi Masaya について
Institute of Multidisciplinary Research for Advanced Materials (IMRAM), Tohoku University, Sendai, Japan について
Yabu Hiroshi について
WPI-Advanced Institute for Materials Research (AIMR), Tohoku University, Sendai, Japan について
Yoshimi Akira について
New Industry Creation Hatchery Center (NICHe), Tohoku University, Sendai, Japan について
Nantani Kei について
Department of Microbial Resources, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan について
Abe Keietsu について
Department of Microbial Biotechnology, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan について
Abe Keietsu について
New Industry Creation Hatchery Center (NICHe), Tohoku University, Sendai, Japan について
Abe Keietsu について
Department of Microbial Resources, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan について
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry について
タンパク質 について
ケイ素基板 について
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クラスIハイドロホビン について
Langmuir膜 について
原子間力顕微鏡 について
Aspergillus oryzae について
自己集合 について
蛋白質・ペプチド一般 について
有機化合物の薄膜 について
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Aspergillus について
ヒドロフォビン について
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