Huang Ling について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Huang Ling について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
Zeng Xiaoqun について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Zeng Xiaoqun について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
Sun Zhen について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Sun Zhen について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
Wu Aijuan について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Wu Aijuan について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
Dang Yali について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Dang Yali について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
Pan Daodong について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo 315211, China について
Pan Daodong について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo 315800, China について
Pan Daodong について
Food Science and Nutrition Department, Nanjing Normal University, Nanjing 210097, China について
Meat Science について
始動装置 について
揮発分 について
亜硝酸塩 について
着色剤 について
抗生物質 について
食品安全性 について
Lactobacillus plantarum について
揮発性 について
遊離脂肪酸 について
シェルフライフ について
品質 について
塩漬 について
乳酸菌 について
Monascus について
脂肪族アルデヒド について
塩漬肉 について
亜硝酸塩代替品 について
乳酸菌 について
揮発性フレーバ化合物 について
食品安全 について
肉製品 について
亜硝酸塩 について
代替物 について
残留 について
塩漬 について
肉 について