Bhatti Muhammad Azher について
Department of Animal and Aquacultural Sciences, Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway について
Bhatti Muhammad Azher について
Fatland Olen AS, Kvassteinsvegen 2, 5580, Olen, Norway について
Ovrum Gaarder Mari について
Nofima AS, Osloveien 1, 1430, Ås, Norway について
Steinheim Geir について
Department of Animal and Aquacultural Sciences, Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway について
Hopkins David Laurence について
NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, P.O. Box 129, Cowra, NSW, 2794, Australia について
Horneland Reinert について
Fatland Olen AS, Kvassteinsvegen 2, 5580, Olen, Norway について
Eik Lars Olav について
Department of International Environment and Development Studies (Noragric), Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway について
Ådnoy Tormod について
Department of Animal and Aquacultural Sciences, Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway について
Small Ruminant Research について
柔軟性 について
品種 について
フライイング について
スペリング について
ノルウェー王国 について
配偶子 について
動物 について
硬度 について
ラム肉 について
相互作用 について
スコア化 について
官能特性 について
胸最長筋 について
記述分析 について
生肉の品質と処理 について
食品の品質 について
ラム について
肉 について
プロファイル について
ノルウェー について
季節 について