Narasaki Yoko について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Narasaki Yoko について
Japan Society for the Promotion of Science, Tokyo, Japan について
Yamasaki Michiyo について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Matsuura Sayaka について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Morinishi Mayumi について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Nakagawa Tomomi について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Matsuno Mami について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Katsumoto Misaki について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Nii Sachi について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Fushitani Yuka について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Sugihara Kohei について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Noda Tsuneyuki について
Saga Nutraceuticals Research Institute, Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd., Yoshinogari, Saga, Japan について
Yoneda Takeshi について
Saga Nutraceuticals Research Institute, Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd., Yoshinogari, Saga, Japan について
Masuda Masashi について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Yamanaka-Okumura Hisami について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Takeda Eiji について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Sakaue Hiroshi について
Department of Nutrition and Metabolism, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Yamamoto Hironori について
Jin-ai University, Echizen, Fukui, Japan について
Taketani Yutaka について
Department of Clinical Nutrition and Food Management, Tokushima University Graduate School of Nutrition and Biosciences, Tokushima, Japan について
Journal of Renal Nutrition について
食品 について
乳製品 について
リン酸 について
血清 について
死亡率 について
ダイズ について
豚肉 について
ホスファターゼ について
豆腐 について
心血管疾患 について
バイオアベイラビリティ について
母集団 について
血中濃度-時間曲線下面積 について
慢性腎臓病 について
FGF23 について
その他の泌尿生殖器疾患の治療 について
リン酸 について
MIC について
指数 について
食事性リン について
評価ツール について
食品 について