Chensom Sasicha について
Graduate School of Regional Innovation Studies, Mie University, Tsu city, Mie prefecture, Japan について
Shimada Yasuhito について
Mie University Zebrafish Drug Screening Center, Tsu city, Mie Prefecture, Japan について
Shimada Yasuhito について
Department of Integrative Pharmacology, Graduate School of Medicine, Tsu city, Mie prefecture, Japan について
Shimada Yasuhito について
Department of Bioinformatics, Mie University Advanced Science Research Promotion Center, Tsu city, Mie prefecture, Japan について
Nakayama Hiroko について
Graduate School of Regional Innovation Studies, Mie University, Tsu city, Mie prefecture, Japan について
Nakayama Hiroko について
Mie University Zebrafish Drug Screening Center, Tsu city, Mie Prefecture, Japan について
Yoshida Kumi について
Graduate School of Informatics, Nagoya University, Nagoya city, Aichi Prefecture, Japan について
Kondo Tadao について
Graduate School of Informatics, Nagoya University, Nagoya city, Aichi Prefecture, Japan について
Katsuzaki Hirotaka について
Graduate School of Bioresources, Mie University, Tsu city, Mie prefecture, Japan について
Hasegawa Sachiko について
Akatsuka Garden Co., Ltd., Tsu City, Mie prefecture, Japan について
Mishima Takashi について
Graduate School of Bioresources, Mie University, Tsu city, Mie prefecture, Japan について
Plant Foods for Human Nutrition について
食品 について
灰分 について
タンパク質 について
栄養価 について
多量要素 について
品種 について
多価フェノール について
アントシアニン について
フヨウ属 について
in vitro実験 について
抗酸化剤 について
抽出物 について
酸素ラジカル について
抗酸化活性 について
芳香族縮合化合物 について
ピリリウム について
抗酸化剤 について
シアニジン について
Hibiscus について
ポリフェノール について
ゼブラフィッシュ について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
食用花 について
アントシアニン について
抗酸化剤 について
定量 について