Xu Yuanrong について
SJTU-OSU Innovation Center for Environmental Sustainability and Food Control, Shanghai Food Safety and Engineering Technology Research Center, Key Laboratory of Urban Agriculture, Ministry of Agriculture, Department of Food Science and Technology, School of Agriculture and Biology, Shangh... について
Liao Meiji について
SJTU-OSU Innovation Center for Environmental Sustainability and Food Control, Shanghai Food Safety and Engineering Technology Research Center, Key Laboratory of Urban Agriculture, Ministry of Agriculture, Department of Food Science and Technology, School of Agriculture and Biology, Shangh... について
Wang Danfeng について
SJTU-OSU Innovation Center for Environmental Sustainability and Food Control, Shanghai Food Safety and Engineering Technology Research Center, Key Laboratory of Urban Agriculture, Ministry of Agriculture, Department of Food Science and Technology, School of Agriculture and Biology, Shangh... について
Jiao Shunshan について
SJTU-OSU Innovation Center for Environmental Sustainability and Food Control, Shanghai Food Safety and Engineering Technology Research Center, Key Laboratory of Urban Agriculture, Ministry of Agriculture, Department of Food Science and Technology, School of Agriculture and Biology, Shangh... について
Journal of Food Processing and Preservation について
HF【周波数】 について
物理化学 について
高周波加熱 について
酸価 について
揮発分 について
オーブン について
スケールアップ について
含水量 について
消費者 について
揮発性 について
過酸化物価 について
官能特性 について
野菜とその加工品 について
食品の分析 について
果実とその加工品 について
高温空気 について
支援 について
ロースト について
アーモンド について
揮発性 について
フレーバ について