Vijayasanthi J. について
Department of Food Engineering, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Vijayasanthi J. について
Department of Chemical Engineering, SVU College of Engineering, SV University, Tirupati, India について
Adsare Sachin R. について
Department of Food Engineering, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Adsare Sachin R. について
Department of Food Engineering and Technology, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India について
Lamdande Archana G. について
Department of Food Engineering, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Lamdande Archana G. について
Academy of Scientific and Innovative Research, New Delhi, India について
Lamdande Archana G. について
Department of Food Processing and Technology, College of Community Science, University of Agricultural Sciences, Dharwad, India について
Naik Aduja について
Department of Food Engineering, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Raghavarao K. S. M. S. について
Department of Food Engineering, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Raghavarao K. S. M. S. について
Academy of Scientific and Innovative Research, New Delhi, India について
Prabhakar G. について
Department of Chemical Engineering, SVU College of Engineering, SV University, Tirupati, India について
Journal of Food Science & Technology について
粉体 について
ホエー について
タンパク質 について
限外濾過 について
流動性 について
やし油 について
噴霧乾燥 について
明度 について
標準化 について
透過流束 について
水分活性 について
プロセスパラメータ について
糖度 について
微生物学 について
ココナッツ について
超ろ過 について
ヤシ乳 について
ヤシのホエー について
噴霧乾燥 について
ヤシ蛋白質粉末 について
食品蛋白質 について
限外ろ過 について
噴霧乾燥 について
ココナッツ について
乳 について
ホエー について
蛋白質 について