Orlando Patrick について
Department of Life and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Giardinieri Alessandra について
Department of Agricultural, Food, and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Lucci Paolo について
Department of Agri-Food, Animal and Environmental Sciences, University of Udine, Via Sondrio 2/a, Udine, 33100, Italy について
Nartea Ancuta について
Department of Agricultural, Food, and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Balzano Michele について
Department of Agricultural, Food, and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Pacetti Deborah について
Department of Agricultural, Food, and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Frega Natale G. について
Department of Agricultural, Food, and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Silvestri Sonia について
Department of Life and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
Tiano Luca について
Department of Life and Environmental Sciences, Polytechnic University of Marche, Via Brecce Bianche, AN, 60131, Italy について
LWT - Food Science and Technology について
高温 について
酸化 について
脂肪酸 について
オーブン について
調理 について
ビタミンE について
アベイラビリティ について
Salmo salar について
脂質過酸化 について
カロチノイド について
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脂環式アルコール について
脂環式ケトン について
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チオバルビツール酸反応物質 について
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アスタキサンチン について
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切り身 について
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酸化状態 について
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調理 について